Tervetuloa Pertti Ojalan kotisivulle!

Sivu päivitetty 11.09.2000  

Kotisivullani on seuraavanlaista tietoa:

Yhteystiedot: 

Pertti Ojala, Onnelantie 29 A1, 15150 Lahti 

P. 03-7511 698, 040-709 2900, 0400-645 638 

E-mail: pertti.ojala@kpmg.fi

 

Ei ollut tähän hätään varsinaista omaa kuvaa, mutta tässä kuvassa olen se, jolla on kevein homma.

Koulutus:

Työpolitiikka:

Harrastukset:

Harrastuksiini kuuluvat ainakin liikunta, elokuvat, autot ja matkailu. Kaikista näistä alla hieman linkkejä ja vähän tekstiäkin. Lopussa lisäksi sekalaisia linkkejä.

Liikunta:

Pyrin harrastamaan liikuntaa monipuolisesti. Parikymppiseksi saakka pelasin jalkapalloa kotipaikkakunnallani Pyhäjärven Pohdissa. Opiskeluaikoina harrastin kilpailumielessä salibandya, mutta nykyään kilpaileminen on jäänyt pois ohjelmasta.

Ihmispyramidi Woltin malliin

Woltti, Pyhäjärven Mieswoimistelijat ry.:n kotisivu. Tätä ei kyllä ehkä voi liikunnaksi sanoa, lähinnä kyseessä on hauskanpito. Seuran puitteissa on pidetty lystiä ja reissailtu ympäri maailmaa jo yli kymmenen vuotta. Porukka edelleen kasassa vaikka kukaan jäsenistä ei asu enää Pyhäjärvellä.

Woltin sivuista on ulkoasultaan kehittyneempi versio Ismo Tuomaalan kotisivuilla. Siellä on myös muutama reissukuva. Huh hah!

Fillari-lehti, sivuilla on mm. erittäin laaja pyöräilyaiheinen linkkivalikoima ja aktiivinen keskusteluryhmä. Itse ostin kunnon maastopyörän pelkkää maastokäyttöä varten v. 99 lopulla.

SSBL, Suomen Salibandyliiton kotisivu

NBA, NBA:n kotisivu

Elokuvat:

Elokuvissa käynti on kuulunut harrastuksiini jo pitkään ja olenkin sitä mieltä, että elokuvat on katsottava elokuvateatterissa!

, Internet Movie Database on erittäin kattava elokuvatietopankki. Erilaista tietoa elokuvista, näyttelijöistä, ohjaajista jne. on ällistyttävä määrä. Suosittelen erittäin lämpimästi!

All-Movie Guide, ei yhtä kattava kuin IMDb, mutta silti informatiivinen elokuvatietopankki.

Finnkino, mukava tietolähde suomalaiselle elokuvissa kävijälle. Sivuilta löytyy mm. Finnkinon teattereiden aikataulut ja tulevat ensi-illat.

Autot:

Kiinnostus autoihin juontaa myöskin hyvin pitkälle lapsuuteen - ensimmäinen muistikuvani elämästäni on kahden vuoden iältä ja se liittyy autoihin! Kiinnostus autoihin ei tarkoita sitä, että korjaisin ja laittelisin autoja. Mielenkiintoni kohteita ovat lähinnä hienot autot, autolla ajaminen, autoteollisuus ja moottoriurheilu.

Autonvalmistajien ja -harrastajien yms. linkkejä:

Ford-Suomi, kaikki kolme edellistä autoani ovat olleet Fordeja (sukuvika)

Ford-Englanti, Englannin Fordin sivut.

Escort Cabriolet Club, englantilaisen kerhon sivut. Ajelin itse kyseisellä automallilla 3 1/2 vuotta ennen kuin ostin joulukuussa 1999 tilalle Renault Clio 16V:n.

Ferrari, Ferrarin virallinen kotisivu. Sivuilla on erittäin runsaasti tietoa Ferrarin historiasta ja nykyisyydestä. Sivuilta löytyy mm. kuvat ja tekniset tiedot suuresta osasta Ferrari-malleja sen viisikymmenvuotisen historian ajalta. En toistaiseksi omista Ferraria..

Porsche, Porschen virallinen kotisivu. Tietoa löytyy vain nykymalleista. En omista myöskään Porschea - vielä.

Lamborghini, Lambon puolivirallinen kotisivu. Kattavasti tietoa Lamborghinin historiasta ja kaikista sen valmistamista malleista, alkaen yhtiön ensimmäisestä autosta - v. 1964 350GTV:stä - Miuran kautta nykyiseen Diabloon.

Supercars - past and present, tietoa ja kuvia monista superautoista.

AutoVista, suomalainen autoilulinkki. Sivuilta löytyy mm. melko paljon suomalaisten autoliikkeiden vaihtoautoja ja myös hintatiedot uusista autoista. Lisäksi monipuolinen linkkivalikoima eri automerkkien virallisille sivuille. Myös moottoriurheilusta löytyy jotain tietoa. Yllättävän hyvät sivut.

Moottoriurheilulinkkejä:

MTV3 F1, MTV:n Formula 1-sivut, jossa asiallisia Erkki Mustakarin artikkeleita.

Varikko on suomalainen moottoriurheilulinkki. Sisältää ajankohtaisia artikkeleita mm. F1:stä ja rallista sekä keskustelupalstan. Jutut tulevat nopeasti sivuille ja niitä on melko paljon, mutta ne eivät ole yhtä ammattitaitoisesti kirjoitettuja kuin MTV:n F1-sivuilla. Kuitenkin erittäin mielenkiintoisia uutisia moottoriurheilun maailmasta. Suosittelen lämpimästi!

Autosport, Englantilaisen moottoriurheilulehden hyvät sivut, joilta löytyy usein kiinnostavia moottoriurheilu-uutisia ensimmäisenä. Mm. Hesari käyttää joskus jutuissaan lähteenä Autosportin sivuja.

Gale Force F1, hyvä ja asiallinen Formula 1:n ajankohtaisia uutisia sisältävä linkki.

Atlas Team F1, samantyyppinen kuin Gale Force.

FIA, moottoriurheilun keskusjärjestön virallinen kotisivu.

CART, entisen INDY-, nykyisen CART-sarjan virallinen kotisivu. JJ:n myötä lisää kiinnostavuutta saanut USA:n korkein formula-luokka. Olin v. 1997 Australiassa katsomassa sarjan osakilpailua ja täytyy sanoa, että siellä sattuu ja tapahtuu enemmän kuin Formula ykkösissä. Ovaalikisat ovat kylläkin erittäin tylsiä.

Matkailu:

Matkailu on mukavaa ja se avartaa. Olen mm. reissannut useammalla Mieswoimistelijoiden reissulla (mm. Florida), kiertänyt Eurooppaa autolla pari kertaa ja matkannut maailman ympäri. Maailman ympärys-reissun tein alkuvuodesta 1997 opiskelukaverini Mika Isotalon kanssa. Reissu kesti hieman yli neljä kuukautta - mikä on aivan liian lyhyt aika. Viimeisin reissu oli kesällä 2000 Tansaniaan, Keniaan ja Lontooseen. Tästä matkasta on tulossa matkakertomus tänne syksyn 2000 aikana. Tulevaisuudessa matkailua on tarkoitus jatkaa taloudellisten resurssien mahdollistamissa puitteissa.

Maailman ympäri-matkakertomus Maailman ympäri-matkasta on tekeillä matkakertomus. Kertomuksen kuusi ensimmäistä osaa on tällä hetkellä luettavissa kuvineen päivineen. Valmiit osat ovat: Suunnittelu ja valmistelu, USA:n itärannikko, Peru, USA:n länsirannikko, Fidji ja Uusi-Seelanti. Tekeillä on Australia, Indonesia/Bali ja Singapore. Teksti on osittain vielä raakile. Lopullinen kertomus kaikkine osineen ilmestyy joskus hamassa tulevaisuudessa uteliaiden luettavaksi (v. 200?). Pitkän tauon jälkeen olen vihdoinkin kirjoittamassa puuttuvia osia ja ne valmistuvat toivottavasti vielä vuoden 2000 aikana. Kaikkia 750 kuvaa ei taida kannattaa kuitenkaan laittaa tänne.:)

, Lonely Planet tekee maailman parhaita matkaoppaita, eikä www-sivuissakaan ole valittamista. Erittäin hyvä tietopankki budjettimatkailijalle. Tietoa erittäin runsaasti maailman eri kolkissa matkaamisesta. Suosittelen erittäin lämpimästi!

TISS, Travel Information Software Systemsistä voi etsiä lentolipun hintoja mihin tahansa maailman kolkkaan. Hyvä apu matkoja suunnitellessa ja haaveillessa. Tiesitkö muuten, että Aeroflotilla pääsee erittäin edullisesti moniin kohteisiin! :)

Sekalaisia linkkejä:

Rec.humor.funny, vitsejä moneen lähtöön. Koottu rec.humor.funny-newsgroupista.

Calvin and Hobbes, päivittäin vaihtuva sarjakuva yhdentoista vuoden takaa.

 

Takaisin alkuun