Liikunta:

Pyrin harrastamaan liikuntaa monipuolisesti. Parikymppiseksi saakka pelasin jalkapalloa kotipaikkakunnallani Pyhäjärven Pohdissa. Opiskeluaikoina harrastin kilpailumielessä salibandya, nykyään kilpaileminen on jäänyt. Tämän lisäksi on tullut harrastettua mm. vuoristovaelusta, mutta viime aikoina ahkerinta on ollut maastopyöräilyn harrastaminen. 

Ostin kunnon maastopyörän pelkkää maastokäyttöä varten v. 99 ja tällä hetkellä alla on hiilikuituiseen Ibis Ripley 29 -runkoon kasattu pyörä.

Ibis Ripley 29

Minun Ibis Ripley 29.

Vaellusreissut tapahtuvat useimmiten vuoristoissa ulkomaan reissujeni yhteydessä, mutta toki myös kotimaiset vaellukset ovat kuuluneet ohjelmaan.

Minä Tansaniassa Kilimanjaron huipulla 5,9 kilometrissä.

Ihmispyramidi Woltin malliin.

Woltti, Pyhäjärven Mieswoimistelijat ry.:n kotisivu. Tätä ei kyllä ehkä voi liikunnaksi sanoa, lähinnä kyseessä on hauskanpito. Seuran puitteissa on pidetty lystiä ja reissailtu ympäri maailmaa jo yli kymmenen vuotta. Porukka edelleen kasassa vaikka kukaan jäsenistä ei asu enää Pyhäjärvellä.

MC Kramppi, lahtelainen maastopyöräporukka, jonka toiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana v. 2001 alkaen. Kesällä 2002 tehtiin Krampille kotisivut ja toimin Krampin sivujen webmasterina. Krampin sivuilta löytyy isompi liuta pyöräilylinkkejä, joten en ole niitä listannut tänne. 

Fillari-lehti, sivuilla on mm. erittäin laaja pyöräilyaiheinen linkkivalikoima ja aktiivinen keskusteluryhmä. 

www.pertti.com